Salam kepada tuan2 dan semua pengunjung blog ini.terima kasih krn sudi mengunjungi blog kami.Barang2 didalam blog ini semuanya adalah koleksi pihak (Pusaka Alam).blog ini tiada kena mengena atau bersekongkol dgn blog2 lain.ada juga brg2 yg kami tidak tunjukkan disini.insyaallah pihak kami akan berurusan dgn tuan2 secara jujur dan amanah.dan jgn segan atau malu untuk bertanyakan brg2 yg tak seberapa yg ada didalam blog ini.ribuan terima kasih dgn kunjungan tuan2 semua..

SEMUANYA BARANGAN HANYALAH SEBAGAI SARANA, SEPERTI ANDA PERGI KE DOKTOR DAN ANDA YAKIN TERHADAP UBAT DOKTER YANG MAMPU MENYEMBUHKAN PENYAKIT ANDA. TIDAK ADA SALAHNYA KITA BERUSAHA ASALKAN TETAP PADA JALAN NYA DAN TIDAK PERNAH INGKAR ATAU MENDUAKAN NYA .


Friday, February 4, 2011

Cincin Antik Batu Delima Putih Asli(Untuk dimahar)RM1100.Batu delima putih asli.batu berkualiti tggi,ada star tajam bila terkena cahaya.brg org tua dulu2.ikatannya pun drpd tembaga lama.maklumlah org dulu2.asalkan boleh pakai jadilah.tp cantik juga.untuk dimahar kpd yg berminat.sila call/sms.